Palvelut

  • LVI-suunnittelu
  • Sähkösuunnittelu
  • RAU-suunnittelu
  • Talotekninen valvonta
  • Asuintalohankkeiden projektinjohto ja -valvonta

Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy on erikoistunut vaativien restaurointi- ja peruskorjaushankkeitten suunnitteluun. Suunnittelukohteinamme on useita vanhoja kirkkoja, museoita ja muita arvokohteita.

Toimistomme osaaminen uusien putkien korjausmenetelmien osalta on Suomen huippua niin vesijohtojen, viemärien kuin myös lämpöjohtojen osalta. Uudet menetelmät eivät ole koskaan suunnittelijoidemme työkalupakissa itseisarvo vaan osa vaihtoehdoista, joita pohdimme ja arvotamme mietittäessä kyseessä olevaan rakennukseen parhaiten sopivaa korjausmenetelmää.

Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy  panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen ja luottamuksen ylläpitämiseen myös laadukkaiden sähkö- ja energia-alan asiantuntijapalveluiden tuottajana. Toimistomme kouluttaa henkilökuntaa jatkuvasti kiristyvien energiamääräysten hallinnassa. Käytämme hyödyksemme kehitettyjä laskentataitoja ja soveltamisoppeja myös peruskorjaushankkeissamme.

Ilmanvaihtotekniikan osalta toimistomme on osallistunut erityisesti ilmanvaihdon uusien toteutusmallien kehittämiseen.

Toimeksiantomme vaativat LVI- ja sähkösuunnittelijoiltamme kivenkovaa osaamista ja ammattitaitoa. Suomen arvokkaimpien rakennusten peruskorjausten suunnittelussa opitut taidot tarjoavat osaamista, mitä muilla toimistoilla ei ole tarjota.